vaccin-corbeniStimați cetățeni,
🚩În urma demersurilor făcute, o echipă medicală din cadrul Centrului de vaccinare Curtea de Argeș se va deplasa la Corbeni.
💉Pe această cale,Vă facem cunoscut că cei care doresc să se vaccineze împotriva Virusului Sars-Cov-2 o pot face marți,09 Noiembrie 2021,începând cu orele 14:00,la cabinetul sanitar din cadrul Centrului de îngrijire copii,satul Oestii Ungureni(lângă Dispensarul Uman-“Internat”),comuna Corbeni.
🚩Facem precizarea că cei care s-au înscris pe listele făcute de Compartimentul Asistență Socială,din cadrul Primăriei Corbeni, vor avea întâietate!
🚩Cei care nu s-au înscris până în prezent o pot face până marți,09 Noiembrie,orele 11:00 atât la sediul primăriei Corbeni-compartimentul Asistentă Socială, nr tel 0248730236 interior 4,cât și prin email la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Este foarte important ca în momentul înscrierii să specificați cu ce doză doriți să vă vaccinați!
🚩Cei care nu se vor înscris până la data vaccinării și doresc să se vaccineze,vor fi vaccinați în măsura dozelor aduse de Echipa medicală!
❗️Rugăm să informați și pe cei care nu au acces la această rețea!
Multumim pentru înțelegere!