Stimați cetățeni,
❗️Cunoaștem cu toții împrejurările în care se găsesc frații noștri de peste Tisa. Războiul i-a forțat pe mulți să părasească Ucraina ca să-și scape viața.
❗️Primăria Comunei Corbeni va demara o acțiune de colectare de ajutoare umanitare, destinate refugiaților din Ucraina care sosesc în număr extrem de mare în vămile din România!
❗️Campania noastră va începe luni, 28 februarie, iar bunurile donate se vor colecta la sediul fostei Grădinițe din Oestii Ungureni(lângă poștă) și la sediul Primăriei Corbeni, în fiecare zi între orele 08:00 - 16:00!
❗️Având în vedere faptul că majoritatea refugiaților se află în tranzit în România, avem rugămintea ca donațiile dumneavoastră să se limiteze doar la:
🚩alimente neperisabile -conserve, mezeluri vidate,apă îmbuteliată, lapte praf pentru sugari și produse lactate UHT, etc. (ultrapasteurizat cu termen de valabilitate mare, fără condiții speciale de depozitare);
🚩produse de panificație (pâine ambalată, produse de patiserie ambalate, produse de simigerie);
🚩fructe (portocale, mere);
🚩saci de dormit, pături și prosoape;
🚩scutece pentru bebeluși;
🚩produse de igienă personală;
🚩medicamente de primă necesitate;
🚩haine pentru toate vârstele(de preferat noi sau în stare bună).
❗️Responsabili pentru această acțiune este Dl. Cătălin Stătică, Șef Serviciu Voluntar pentru Situații de Urgență, tel. +40 (722) 967 836
🙏🏻Trebuie să fim solidari cu vecinii noștri și după puterea fiecăruia să încercăm să aducem o picătură de speranță celor care sunt victime ale unui război nedrept!
Cu prețuire și doriri de bine,
Primar Nicolae Dinică