ro-alert-ursiVă facem cunoscut că Marți 29 iunie 2021,începând cu ora 12:00 va avea loc la Bucuresti în fața Ministerului Mediului Apelor si Pădurilor o manifestare ,pașnică, ce are ca scop aducerea la cunoștință autorităților a situației reale din țară,cât mai ales în zona de nord a Argeșului, cu privire la problemele cauzate de numarul mare de animale salbatice scapate de sub control,precum si a pagubelor create de acestea fermierilor si a riscurilor zilnice la care oamenii sunt expusi.
🛑Toți aceia dintre dumneavoastră care sunt interesați ,de participarea la acest eveniment vă rugăm sa ne comunicați prin email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau tel: 0248730236 in cel mai scurt timp posibil.
📌 De asemenea ,vă facem cunoscut că Primăria Corbeni a facut mai multe adrese către:INSTITUTIA PREFECTULUI-JUDETUL ARGES;GARDA FORESTIERA PLOIESTI;AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI ARGES;OCOLUL SILVIC VIDRARU si ASOCIATIA JUDETEANA A VANATORILOR SI PESCARILOR ARGES ,prin care se solicită luarea măsurilor necesare pentru îndepărtarea urșilor din localitate care pe lângă pagubele făcute au înspăimântat cetățenii din comună!
📌 Datorită cererilor înregistrate de către persoanele păgubite a fost convocată: Comisia de constatare si evaluare a pagubelor produse de speciile de fauna de interes cinegetic animalelor domestice , in data de 24.03.2021 respectiv data de 17.06.2021 .
💯Vocea celor afectati trebuie auzită și să conteze în luarea deciziilor și găsirea unor soluții urgente!!!