concert-corbeni
concert-corbeni🎸S-a încheiat prima ediție a festivalului Poienari Archangels Fest,festival ce a adus la Corbeni,pentru prima dată,artiști și formații de renume: Compact,Trooper,Spitalul de urgentă,The Rock, Fără vise, Grinder, Kunnstra, Gerrar, Sons of Evil, Vlad Bilous!
🎩Mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă realizarea acestui eveniment,onorant pentru localitatea noastră:Asociației Archangels MS Topoloveni,Consiliului Județean Arges,Echipei Primăriei Corbeni,Consiliului Local Corbeni,precum și instituțiilor care au contribuit la buna desfășurare a evenimentului: Inspectoratul Poliției Județene Argeș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Căpitan Puică Nicolae,Serviciul Județean de Ambulanță Argeș și tuturor celor care ne-au sprijinit!
❤️Cu siguranță,de astăzi înainte,comuna Corbeni va fi mult mai cunoscută! Așadar,pe lângă bucuria muzicală de care am avut parte,scopul principal al acestui festival este de a promova localitatea și zona de Nord a Argeșului!
🚩Și,pentru locuitorii din Corbeni,fac precizarea că festivalul Poienari Archangels Fest nu înlocuiește festivalul Tradiții Argeșene,amândouă având specific diferit!!!
❗️❗️❗️E doar un început💯
❗️❗️❗️Haideți să facem frumosul la Corbeni și Argeșul minunat❗️❗️❗️
104104
7 comentarii
2 distribuiri
 
Îmi place
 
 
 
Comentează
 
 
Distribuie